• L1
    • L2
    • L4
    • L5
    • L6
    • L7
    • L8
    • L9

    Leganes Sport Center

    It is not a conventional office building. It doesn’t have the typical corridor with offices on both sides. There are several ways to go from A to B, the circulation concept being based on enjoying the central space though the catwalks, even enjoying the way to go out of the building through the external stairs.
    The design is really flexible, the users could change the programme configurations, even changing the shape of the building. It could be something similiar to buying a car nowadays.

    LOCATION: Leganes, Madrid. Spain.
    TYPE: 2009 National Competition.
    TEAM: Gyra Architects, Manuel Ocaña.
    CLIENTS: Leganes City Council.
    TOTAL AREA: 2.419,27 m2.
    BUDGET: 4.957.000 €.

    TwitterFacebookLinkedIn