• planta general
    • WEB_aerea mapo
    • esquemas
    • imagen parcial
    • seccion t2
    • imagen interior
    • seccion t1

    Natural Path

    We propose to design a new pedestrian connection that will join the existing five tanks and will connect the place with the city. 

    The spirit of the proposal is to not mask what there is nowadays, but to highlight the beautiful dialogue there is between the landscape and the five oil tanks.

    We propose a minimum impact with maximum results. The less we modify the landscape, the better for the environment, for the existing fauna and for the city, that will have a natural green place inside the city.

    LOCATION: Mapo Oil District, Seoul, Korea
    TYPE: 2014 International Competition. HONORABLE MENTION
    TEAM: GYRA Architects + Node A
    CLIENTS: Seoul Metropolitan Government.
    TOTAL AREA: 10.275 m2.

    TwitterFacebookLinkedIn