• 500x500_72pix_inch_rgb_AEREA
    • 500x500_72pix_inch_rgb_ALZADO
    • 500x500_72pix_inch_rgb_ESQ EXPLOTADO 2-1
    • 500x500_72pix_inch_rgb_ESQ EXPLOTADO 2-2
    • 500x500_72pix_inch_rgb_ESQ EXPLOTADO 2-3
    • 500x500_72pix_inch_rgb_NOCHE
    • 500x500_72pix_inch_rgb_SECCIONES
    • 500x500_72pix_inch_rgb_PLANTA
    • 500x500_72pix_inch_rgb_FLEX FACHADA 2
    • 500x500_72pix_inch_rgb_INTERIOR
    • 500x500_72pix_inch_rgb_BIOCLIMATICA

    We Come in Peace

    The main points of the Pavilion’s Design are Flexibility and Simplicity. It can be open to the outdoor exhibit platforms without obstacles, so that the exhibit area increases notably.

    The plan is geometrically circular, the circle being a perfect and flexible geometry. The core of the circle is the core of the structure, and has the enclosed programme, so that the space that surrounds the core is a homogeneous exhibit area.

    The skin of the facades is designed to have movement, so that the façade can be mechanically changed depending on the type of exhibit or the daylight. 

    LOCATION: West Kowloon Cultural District, Hong Kong
    TYPE: 2013 International Competition.
    TEAM: GYRA Architects + Barrie Ho Architecture.
    CLIENTS: West Kowloon Cultural District Authority.
    TOTAL AREA: 470 m2.

    TwitterFacebookLinkedIn